ajax loader

Doe jij met je klas mee aan de Challenge of the Admiraal?

De inschrijviong voor deze Challenge is verlopen, de Challenge voor scholen is vol. Je kunt je wel als koppel opgeven, klik dan hier.

De editie 2019 van de Admiraliteitsdagen wordt fitter, sportiever, spectaculairder dan ooit: met de Challenge of the Admiraal. Hét startmoment van de Admiraliteitsdagen op donderdag 5 september. De Challenge of the Admiraal is een sport en beweegevenement, waaraan iedereen uit de regio mee kan doen. In het bijzonder nodigen we schoolklassen uit voor de aftrap van de allereerste Challenge! Doe mee en zorg voor de verbinding, leefbaarheid en vitaliteit van de regio.

Wat is de Challenge of the Admiraal?

  • Het is een mix tussen survival, trail-run, obstakel-run, outdoorsporten, teambuilding en ‘games’ à la Expeditie Robinson
  • De schoolklas wordt in groepjes van maximaal 4 personen verdeeld, je zorgt ook voor een volwassen begeleider
  • Je legt een route van 5,5 kilometer in en rond het centrum van Dokkum lopend af. Dat mag hardlopend, maar dat hoeft niet
  • Op de route kom je verschillende challenges tegen, waar punten bij te verdienen zijn
  • Je bent in totaal ongeveer 2 uur onderweg. Wanneer je langer dan twee uren onderweg bent, krijg je per minuut een strafpunt
  • Bij een gelijk aantal punten, telt de snelste tijd
  • De challenges kun je op 3 niveaus doen, ook in de puntentelling houden we daarmee rekening
  • Leuk: de challenges worden aangeboden door bijvoorbeeld lokale sportverenigingen of ondernemers
  • Maar een challenge kan ook een quizvraag zijn
  • De groep met de meeste punten wint de Challenge!

Voor wie is de Challenge of the Admiraal?

De Challenge of the Admiraal wordt kosteloos georganiseerd voor basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 en leerlingen uit de eerste klas van het voortgezet onderwijs. We nodigen alle scholen uit de gemeente Noardeast-Fryslân en Dantumadiel uit om mee te doen! De start is tussen 10.00 en 12.00 uur, de eindtijd tussen 13.00 en 14.00 uur. Naast schoolklassen ’s middags is er ’s avonds een Challenge van 5,5 of 7,5 kilometer voor ouder-kind koppels en volwassen koppels. Daaraan zijn per deelnemer kosten verbonden. De inschrijving daarvoor volgt later. 

Loopt jouw klas al warm voor de Challenge of the Admiraal? Schrijf je dan in. Heb je vragen? Mail ze naar challenge@admiraliteitsdagen.nl.

Het maximum aantal is bereikt en de Challenge of the Admiraal voor scholen zit vol. Je kunt je nog wel steeds aanmelden maar dan kom je op de reservelijst, je komt dan aan de beurt wanneer er een school uitvalt of zich afmeldt.

Inschrijfformulier scholen
Challenge of the Admiraal

Donderdag 5 september 2019

Naam school:
Adres school:
Contactpersoon:
E-mail:
Telefoon:
Groep:
Aantal kinderen:
Aantal teams:

Met het ondertekenen van dit formulier maakt u de inschrijving definitief en gaat u akkoord
met de voorwaarden zoals deze zijn opgesteld voor de Challenge of the Admiraal

Datum:
Naam en handtekening tekenbevoegde:
spons