ajax loader

We zijn op zoek naar figuranten en toneelspelers die voor het straattheater een rol willen uitbeelden op zaterdag 8 september.

Zie jij jezelf al in de rol van stadswacht, deftige dame, bedelaar of admiraal? Vind je het leuk om mee te doen aan hét evenement van het jaar in Dokkum? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Toneelervaring is mooi meegenomen maar niet vereist! Dus ben je doorgewinterd acteur of startende figurant? Doe mee! En we hebben ambitie: gestart met 25 spelers in 2016, maken we deze 3 e editie van het straattheater nog groter dan de editie van 2107!

Het straattheater duurt de hele zaterdag (van 11.00-16.00 uur) en vindt plaats op verschillende locaties in het historische centrum van Dokkum. De acteurs spelen scenes die gebaseerd zijn op verhalen over de historie van Dokkum en de lokale admiraliteit.

Waar moet je rekening mee houden?
Zaterdag 8 september
Je bent de hele dag beschikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Wij zorgen natuurlijk voor lekkere broodjes, koffie, thee etc.

Voorbereiding: maandagavond 3 september en dinsdagavond 4 september
Je krijgt dan algemene info over het evenement; hoe laat je aanwezig moet zijn, welke route je gaat lopen. Ook worden alle rollen verdeeld. Je krijgt praktische speeltips, past kleding en oefent je rol onder leiding van een ervaren regisseur.

Alles wordt geregeld om je perfect voor te bereiden op dé eendaagse toneelrol van je leven!

Geef je op als ster van het leukste live straattheater evenement, natuurlijk tijdens de Admiraliteitsdagen!

Voornaam*
Achternaam*
Man/vrouw*
Leeftijd:*
E-mail adres:*
06 nummer*

-------------------------------------------------------------------------------

Kap/grime*
Toneelervaring*
Kledingmaat*
Schoenmaat*
spons