ajax loader

We zijn op zoek naar figuranten en toneelspelers die voor het straattheater een rol willen uitbeelden op zaterdag 9 september.

Zie jij jezelf al in de rol van stadswacht, deftige dame, bedelaar of admiraal? Vind je het leuk om mee te doen met het leukste evenement van het jaar in Dokkum? Dan zijn wij op zoek naar jou! Toneelervaring is mooi meegenomen maar niet vereist!

Ook zoeken we mensen die liever niet in de schijnwerpers staan, maar het wel leuk vinden om achter de schermen hand- en spandiensten te verrichten voor de toneelspelers zoals kap en grime.

Het straattheater duurt de hele zaterdag en vindt plaats op verschillende locaties in het centrum van Dokkum. De acteurs spelen scenes die gebaseerd zijn op verhalen over de historie van Dokkum en de admiraliteit.

Waar moet je rekening mee houden?
– Zaterdag 9 september
Je bent de hele dag beschikbaar tot 18.00 uur. Wij zorgen voor een broodje/koffie/thee etc.

Maandagavond 4 september en dinsdagavond 5 september
Je krijgt algemene info over het evenement; hoe laat je aanwezig moet zijn, welke route je moet lopen. Verder worden de rollen verdeeld. Je krijgt speeltips, past kleding en oefent je rol onder leiding van een ervaren regisseur.

Doe mee als figurant/toneelspeler tijdens de Admiraliteitsdagen!
(We hebben op dit moment al genoeg Dames, waarvoor dank!!, we zijn nog wel op zoek naar Heren!)
Voornaam*
Achternaam*
Man/vrouw*
Leeftijd:*
E-mail adres:*
06 nummer*

-------------------------------------------------------------------------------

Kap/grime*
Toneelervaring*
Kledingmaat*
Schoenmaat*